| № |
Сургалтын сэдэв |
| 1 | Борлуулагчийн ур чадвар ба орчин үеийн борлуулалтын ажилтаны үүргүүдийн онцлог |
| 2 | Худалдааны төрлүүд: • Багийн худалдаа • Интернет худалдаа • Бизнес хоорондын худалдаа |
| 3 | Бараа бүтээгдэхүүнийг олон нийтэд танилцуулах, сурталчилах |
| 4 | Худалдан авагчийн дургүйцлийг зохицуулах ба ятган сэнхэрүүлэх арга зүй |
| 5 | Үйлчлүүлэгчийн loyalty хөөтлбөр хэрэгжүүлэх • Брэнд бүтээх • Худалдааны дүр төрх бүрдүүлэх |
| 6 | Худалдааны байгууллагын гадаад үзэмж, ач холбогдол, үнэ цэнэ |
| 7 | Орон зайн менежмент буюу дотоод үзэмж зохион байгуулалт |
| 8 | Худалдааны стандарт, үндсэн шалгуур үзүүлэлтүүд |
| 9 | Хангамжийн менежмент |
| 10 | Борлуулалтын техник |
| 11 | Ажлын амжилт / Хичээнгүй байх ур чадвар |
| 12 | Бизнесийн бичиг баримт хөтлөлт/ албан бичиг/ |
| 13 | Нөлөөлөл бий болгох / Динамик харилцааны ур чадвар |
| 14 | Хэлцэлд хүрэх ур чадвар / За болон үгүй-ын үндэс/ |
| 15 | Ажил хэргийн танилцуулга хийх ур чадвар |
| 16 | Бизнесийн ёс суртахуун- компанийн дүр төрх бүрдүүлэлт |
| 17 | Сэтгэл хөөрлийг ажлын амжилтанд ашиглах нь |
| 18 | Ажлын байран дээрх харилцааны ур чадвар |
| 19 | Цагийн менежмент / цаг ашиглалт/ |
| 20 | Харилцагчийн маргааныг шийдвэрлэх |
| 21 | Үйлчлүүлэгчийн мэдрэмжийн менежмент |
| 22 | Харилцагчийн үйлчилгээ |
| 23 | Амжилтын томъёолол / Макдоналдс компанийн загварчлал |
| 24 | Үйлчлүүлэгчийн үйлчилгээний соёлыг бий болгох арга барилууд |
| 25 | Хэцүү үйлчлүүлэгчтэй харилцах арга барил |
| 26 | Өрсөлдөгчийн давуу тал дээр суралцахуй |
| 27 | Үйлчилгээний соёл |
| 28 | Ятган сэнхэрүүлэх арга зүй |
| 29 | Гомдолын менежмент |
| 30 | Хувийн зохион байгуулалт |
| 31 | Гүйцэтгэлийн менежмент |
| 32 | Цагийн болон стресс менежмент |
| Танд энэхүү мэдээлэл таалагдаж байвал Like дараарай! |




